TEV-Mübeccel-Albay Şerafettin Gezgiç Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://tevmasgmem.meb.k12.tr
Adres : 100.YIL MAH. EĞİTİM MERKEZİ SOKAK NO1 TEV MÜBECCEL ALBAY ŞERAFETTİN GEZGİÇ MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ
VİZYON : Bölgemizde iş sektörünün ve meslek sahibi olmak isteyenlerin güvendiği, en çok tercih ettiği ve gurur duyduğu çağdaş insan anlayışı ile bütün yenilik ve teknolojik gelişmeleri topluma aktaran bir Mesleki Eğitim Merkezi olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda Meslek Eğitimini iş hayatında gerçekleştirerek kendini ifade edebilen çırak, kalfa ve ustalarımızın sosyal, kültürel ve teknolojik yönlerden gelişmelerine katkıda bulunarak nitelikli iş gücünün oluşumunu sağlamak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : 7 nolu halk otobüsleri ve 100. yıl yeni sanayi hattı minibüsleri ile ulaşılabilinir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Süelymanpaşa ilçe merkezinde bulunmaktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :